Откријте ги врвните модни избори за есен 2024 година, со парчиња кои се апсолутно тренд од истакнати стилови. Освежете ја есенската гардероба со овие трендовски идеи.

Овие 10 трендови ја дефинираат есенската мода во 2024 година

leopard print fall fashion 2024 trend

fall 2024 fashion trends burgundy

 

capes fall 2024 fashion trends

fall 2024 fashion trends british countryside

fall 2024 fashion trends retro elegance

fall 2024 fashion trends funnel necks

fall 2024 fashion trends shawls

fall 2024 fashion trends faux fur

fall 2024 fashion trends

Така, додека се нурнуваме во оваа листа, прифатете ги – или не – оние што резонираат со вашиот постоечки личен стил и беспрекорно се вклопуваат во вашата гардероба. На крајот на краиштата, најдобрите есенски модни изгледи се постојани во сечија гардероба, но, со навестување на современ детал.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНовата колекција на H&M Studio ни носи хит парчиња за есен
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ