Divian Arts Creative Agency

Дивиан Артс е креативен тим кој што покрај својот е-магазин од 2015-та нуди и услуги од типот на: водење на маркетинг на социјалните мрежи, изработување на веб страни и развој на веб страни

За нас

Divian Arts е интернет магазин во Македонија која ја пренесува уметноста во различни облици на читателите и ја претставува креативната страна на животот. Divian Arts е проект на тим креативци кој сакаат да ја претставуваат креативната страна на животот.

Divian Arts започна со работа во април 2011 година и денес е водечки сајт во Македонија за внатрешно уредување како и меѓу највлијателните портали од областа на модата, книжевноста, културата, дизајнот и секоја од 7-те уметности во Македонија.

На годишните награди за "Сајт на Годината" Divian Arts за 2014 беше прогласен за 2 најпопуларен сајт во Македонија во категоријата "Мода и Убавина".

Исто така за наградите за "Сајт на Годината '15" Divian Arts за 2015 го освои второто место за сајт со најдобар дизајн во Македонија.

Нашата последна награда од годишните награди за "Сајт на Годината" е Divian Arts за 2016 е прогласен за 2 најпопуларен сајт во Македонија во категоријата "Мода и Убавина".

Дивиан Артс е креативен тим кој што покрај својот е-магазин од 2015-та нуди и услуги од типот на:

водење на маркетинг на социјалните мрежи

изработување на веб страни

развој на веб страни

Графички дизајн

Фотографија

Наши Клиенти

 

Контакт

Кога ќе се спојат вистинските луѓе квалитетот е неизбежен. Затоа внимателно ги одбираме своите вработени, вработени на кои им е поважен клиентот од се друго, вработени кои сакаат професионален однос и меѓусебно почитување. Резултатот од таквиот однос го чувствуваме сите, затоа што го добиваме најдоброто што може да се создаде. Контактирај те нè !

Адреса

Софиска бр. 7

Телефон

+389 70 365 492

E-mail

contact@divianarts.com